Premierul Viorica Dăncilă a explicat, într-un mod ciudat, de ce pronunţat „Euro douăzeci-douăzeci” atunci când a vorbit despre CampionatuluI European de fotbal din anul 2020, la începutul unei ședințe de Guvern.

Dăncilă susține că la Bruxelles se spune „Euro douăzeci-douăzeci”, iar după nouă ani în care a fost europarlamentar „este normal să încerci să duci mai departe acest lucru”.

Să ştiţi că foarte mulţi au spus că au văzut în acest lucru o greşeală. Gândiţi-vă că eu sunt de nouă ani la Bruxelles. La Bruxelles există Orizont douăzeci-douăzeci, Euro douăzeci-douăzeci. Când nouă ani ai vorbit aşa, este normal ca acest lucru să încerci să îl duci mai departe. De acum încolo voi zice 2020″, a spus Dăncilă, într-un interviu la România TV.

Viorica Dăncilî a fost dur criticat după ce, la începutul unei şedinţe de Guvern a vorbit despre modernizarea Stadionului Giuleşti în perspectiva CampionatuluI European de fotbal din 2020, an pe care l-a pronunţat „douăzeci-douăzeci“. ” (…) adoptăm, în perspectiva Euro douăzeci-douăzeci şi hotărârea Guvernului privind aprobarea indicatorilor tehnico-econimici pentru modernizarea şi consolidarea Stadionului Giuleşti, realizat de Compania Naţională de Investiţii“, a spus premierul Viorica Dăncilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =