Rusoaica Maria Şarapova (31 de ani), ajunsă acum pe locul 41 WTA, este, poate, cea mai antipatică sportivă din circuitul profesionist pentru celelalte jucătoare.

Rusoaica a povestit, în autobiografia ei, despre rivalitatea cu Serena Williams, dusă la extrem. Chiar dacă americanca conduce cu un scor copleșitor în faţa Mariei Şarapova, 19-2, se pare că ura ar veni tot dinspre Serena.

Prima victorie obținută de Maria Şarapova (31 de ani) în fața Serenei Williams (36 de ani) a fost în 2004, în finala de la Wimbledon, iar Maria simte că de atunci Serena o urăște fără cale de întoarcere.

„Eu şi Serena Williams nu vom fi niciodată prietene. Vom rămâne mereu adversare. Am fost norocoasă să-mi fac suficienţi prieteni la începutul carierei mele, care sunt încă importanți pentru mine. Cred că Serena m-a urât pentru că eu am fost puștoaica slabă care a învins-o la Wimbledon, contrar tuturor așteptărilor. Dar, cel mai mult, cred că m-a urât pentru că am auzit-o plângând”, a spus Maria Şarapova în autobiografie, declarație preluată de Digi Sport. (foto thenational.ae)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 8 =