Colecţia de mașini a celebrului fost pilot de Formula 1 Michael Schumacher include 20 de maşini, de la primul său kart la maşinile cu care a concurant în Formula Ford sau cu care s-a impus în Formula 1, scrie express.co.uk.“

”Este ca şi cum am avea un Mare Premiu al amintirilor dacă oamenii ar trebui să experimenteze o istorie a automobilelor. Este ca o uşurare pentru familie, pentru că mereu trebuie privit omul Michael Schumacher, nu persoana care este acum bolnavă”, a declarat Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher.

Așadar, familia lui Michael Schumacher  a decis să expună colecţia impresionantă de maşini a acestuia la salonul Motorworld din Koln, din vară. Schumacher (48 de ani) s-a lovit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, în staţiunea Meribel din Alpii francezi.

Totuși, familia fostului pilot F1 speră într-o recuperare medicală miraculoasă după ce au apărut semne care indică posibilitatea reluării activităţilor celebrale.

Tratamentul medical dedicat lui Michael Schumacher costă peste 100.000 euro pe săptămână şi legendarul pilot F1 este supravegheat în permanenţă de nu mai puţin de 15 medici şi asistente. (foto mirror.co.uk)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =