Caută
Close this search box.

FCSB – CFR Cluj 1-1 și băieții lui Becali fac un pas uriaș spre titlu

FCSB – CFR Cluj a fost cu adevărat finala Ligii I. Chiar dacă nu a învins, echipa lui Becali face un pas important spre câștigarea campionatului României. Mai sunt doar trei etape, iar FCSB depinde acum doar de meciurile sale, pe care, dacă le câștigă, va cuceri și trofeul de campioană 2018. Rezultat final:

FCSB – CFR Cluj 1-1 (0-0). Au marcat Djokovici (min. 76, pentru CFR) și Bogdan Planici (min.90+1, pentru FCSB). Cât a fost condusă, timp de circa 15 minute, FCSB a exercitat o presiune fantastică, dar fără efect până în primul minut al celor 6 de prelungire dictate de arbitrul Istvan Kovacs.  În acest moment FCSB este lider în Liga 1, cu 42 de puncte, pe locul 2 urmând, cu 40 de puncte, CFR Cluj.

Foarte interesant de menționat este faptul că ultimele patru partide directe, înaintea celei de duminică, se încheiaseră la egalitate, iar ultimele trei dintre acestea cu exact același  scor, 1-1. Astfel că acum am avut de-a face cu al patrulea rezultat consecutiv de 1-1. (foto Onlinesport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri