Caută
Close this search box.

Fed Cup: Răsturnare de situaţie după ce Sorana Cîrstea s-a declarat nemulţumită că nu joacă?

România şi Elveţia se întâlnesc astăzi şi mâine, în direct la Digi Sport, în barajul pentru calificarea în Grupa Mondială I a Fed Cup.

FOTO: digisport.ro

Căpitanul nejucător Florin Segărceanu le-a ales pe Simona Halep şi pe Irina Begu să ne reprezinte atât la simplu, cât şi la dublu, iar decizia sa nu a fost deloc pe placul Soranei.

„Mă așteptam să joc. Era prima idee, însă căpitanul decide. Eu mereu am venit la Fed Cup și nu a contat că am fost prima, a doua, a patra. Sunt aici, dacă echipa are nevoie să joc, joc. Dacă echipa are nevoie să bat din palme, bat din palme.”, a declarat Sorana Cîrstea.

Căpitanul nejucător şi-a justificat imediat alegerea: „E un raționament din punct de vedere tactic. Acest teren e un pic mai bun pentru stilul de joc al Irinei. Nu ne gândim că vom câștiga primele 3 meciuri. Le abordăm cu aceeași atenție pe toate 5”, a afirmat Florin Segărceanu.

La scurt timp după conferinţa de presă, Florin Segărceanu a avut o discuţie privată cu Sorana Cîrstea, potrivit digisport.ro. Surprinsă şi, în acelaşi timp, dezamăgită că nu va fi folosită, sportiva din Bucureşti nu s-a ferit să arate aceste lucruri.

Căpitanul nejucător i-a explicat care sunt motivele pentru care a ales-o pe Irina Begu în locul său, însă, în urma discuţiei, sunt şanse să asistăm la o răsturnare de situaţie, iar Sorana să fie trecută pe listă la meciurile de duminică.

Florin Segărceanu a considerat că zgura este o suprafaţă pe care Irina Begu se descurcă mai bine decât Sorana Cîrstea, acesta fiind argumentul pe care i l-a prezentat sportivei de 28 de ani în discuţia privată.

Pentru a detensiona atmosfera în cadrul echipei, căpitanul nejucător se gândeşte serios să o treacă pe listă pe Sorana pentru meciul de duminică, împotriva Viktorijei Golubic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri