Caută
Close this search box.

Filmările pentru Moromeţii 2, aproape de final. Când anunţă Stere Gulea premiera

După 32 de ani de la premiera „Moromeţilor” lui Victor Rebengiuc, Mitică Popescu, Luminița Gheorghiu, filmările pentru producţia „Moromeţii 2” sunt aproape gata.

FOTO: WOWBiz

Pe Calea Victoriei, Niculae a venit ca reporter la o manifestaţie populară ţinută-n poarta Palatului Regal. Soldaţi, monarhişti şi comunişti, cu toţii au fost supravegheaţi de regizorul Stere Gulea. Şi azi se mai filmează în Bucureşti şi încă puţin săptămâna viitoare. Premiera este programată pe 9 noiembrie.

Noul film şi lipsa banilor

Regizorul Stere Gulea a dus mai departe povestea ţăranilor lui Marin Preda. A creat un colaj între cel de-al doilea volum „Moromeţii” şi romanul „Viaţa ca o pradă”, potrivit digi24.ro. L-a numit „Moromeţii 2”, l-a pus pe Horaţiu Mălăele la timonă şi a ajuns pe Calea Victoriei, la poarta Regelui.

E vorba de anul 1945, an în care, din punct de vedere politic, a existat momentul grevei regale.

„Personajul lui Niculae Moromete, care este personajul filmului, practic povestitorul acestui al doilea film, al Moromeţilor, face un reportaj despre această manifestaţie.

Ne-a obligat, de la reconstituirea cadrului istoric, scenografic, la ritmul de filmare, să facem eforturi ca să putem să ne încadrăm în bugetul existent”, precizează Stere Gulea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri