Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că Centrul Vechi se va extinde cu încă 50 de străzi, până în Cartierul evreiesc.

În bugetul din anul acesta al municipalității este prevăzută suma pentru refacerea Cartierului Evreiesc din Capitală, întregind în aşa fel Centrul Vechi al Capitalei României.

„Cei mai mulţi dintre dvs ne transmiteţi că nu doriţi o dublă reglementare – şi avizare de la primăriile de sector şi avizare de la Primăria Capitalei. Noi am încercat să unificăm acest cadru, am transmis şi în continuare vom lucra în grupul de lucru de la Guvern pentru ca legislaţia să fie aceeaşi, să fie un fel de birou sau ghişeu unic unde întreprinzătorul să depună solicitarea de avize şi să nu mai trebuiască să facă drumuri între Primăria Capitalei şi primăriile de sector, între ministere, instituţii, autorităţi. Noi ne dorim să existe foarte multe astfel de activităţi, dar ele trebuie să se desfăşoare aplicând principiile siguranţei alimentaţiei, siguranţei cetăţenilor şi consumatorilor şi calităţii produselor care sunt vândute, fie că este vorba de acele rulote, chioşcuri, căsuţe sau terase”, a afirmat Firea, citată de Agerpres, la evenimentul „Wine & Street Food Forum”.

87 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 5 =