Caută
Close this search box.

Gheorghe Hagi: ”Mi-ai luat doar un deget! Nu mâna, nici capul!”

Antrenorul, managerul și patronul Viitorului, Gheorghe Hagi, a surprins pe toată lumea la conferința de presă de după meciul cu FCSB, 2-2, și a dezvăluit că a discutat cu Gigi Becali, ca semn că relațiile tensionate dintre cei doi s-au normalizat. Astfel, „Regele” a glumit după meciul egal, pe seama faptului că i-a vândut în ultimii ani lui Gigi Becali aproape toți jucătorii importanți pe care i-a avut sau i-a format la Viitorul.

„I-am zis lui Gigi: «Mi-ai luat doar un deget! Nu mâna, nici capul!». Că el a crezut că mi i-a luat pe toți. Dar eu tot timpul produc și o să produc în continuare de nici nu știți! Nu-i vedeți, nu-i simțiti, eu îi am! Trebuie să construim jucători și echipe mari. Ăsta e secretul de-acum încolo, cu targetul de a deveni cei mai buni.

Eu cred că putem să facem încă o generație care să ne scoată în stradă, așa cum am făcut noi”, a spus Hagi la conferința de presă de după remiza dintre Viitorul și FCSB, 2-2.

Florin Tănase, Romario Benzar, Gabi Iancu, Florinel Coman, Dragoș Nedelcu sunt jucătorii veniți de la Viitorul la FCSB în ultima perioadă.

În altă ordine de idei, Magna news le urează ”La mulți ani, cu sănătate și împliniri” lui Gheorghe Hagi și Lui Gigi Becali, cu ocazia sărbătorii zilei de nume. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri