Caută
Close this search box.

Învinsă acasă de Real, Bayern Munchen este atacată și de UEFA

Anunț-bombă al Federației Europene de Fotbal (UEFA). Forul continental a anunţat joi că a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului german Bayern Munchen, ca urmare a incidentelor care au avut loc la partida cu echipa spaniolă Real Madrid (1-2), din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, disputată miercuri seara în capitala bavareză, conform agenţia EFE.

Este cunoscut că, la finalul întâlnirii, mai mulţi suporteri au pătruns pe teren, în diverse zone ale Allianz Arena. A fost necesară intervenţia în forță a personalului de securitate pentru a se menţine integritatea jucătorilor.

Acuzaţiile aduse clubului Bayern vizează invadarea terenului, conform articolului 16 (2) din regulamentul disciplinar, precum şi afişarea unui banner ilegal, care conţinea un mesaj ofensator. Cazul va fi judecat de Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA, pe 31 mai.

Meciul retur dintre Real Madrid şi Bayern Munchen se va disputa în data de 1 mai, pe celebrul stadion Santiago Bernabeu din capitala iberică. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri