Caută
Close this search box.

Irina Begu în recital la Fed Cup

Echipa România conduce Elveția în mod autoritar, cu 2-0, după prima zi, prin victoriile obținute de Simona Halep  în fața Viktorijei Golubic, 6-3, 1-6, 6-1 și de Irina Camelia Begu contra Timeei Bacsinszky, cu 6-4, 6-1. A fost un formidabil record de spectatori la Cluj , peste 10000 în Sala Polivalentă, după 8000 cu Canada – și o atmosferă vulcanică, fără precedent în tenisul românesc.

Begu a început greu meciul, iar primele două game-uri ale Irinei au venit doar după  greșelile neforțate ale elvețiencei. Din fericire, setul doi a fost un adevărat galop de sănătate pentru românca noastră, care jucat ce a vrut și cum a vrut, trimițînd-o ”în corzi” pe Timea Bacsinszky

„Am început mai greu, dar după primele două game-uri am început să simt mai bine mingea. Am respectat indicațiile tactice stabilite înaintea partidei împreună cu staff-ul. Fără suporteri nu aș fi reușit asta. Vreau să vă mulțumesc pentru astmosfera minunată pe care ați creat-o. Este o onoare să joc în fața unui public atât de numeros”, a declarat Irina după meciul dominat atât de categoric. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri