Caută
Close this search box.

Kanye West l-a lăudat pe Trump pe Twitter. Cum a reacționat Kim Kardashian la postarea soțului ei

Kanye West a fost foarte activ pe Twitter miercuri, iar una dintre postările sale, în care îşi manifesta sprijinul pentru Donald Trump, a fost salutată cu un mesaj de mulţumire din partea preşedintelui american.

Postarea a fost urmată și cu unul de dezaprobare din partea soţiei sale, Kim Kardashian, care a precizat că rapperul nu susţine politicile lui Trump, informează DPA.

Nu trebuie să fii de acord cu Trump, dar mulţimea nu mă poate face să nu îl iubesc. Avem amândoi energie de dragon″, a postat West pe Twitter.

Este fratele meu. Iubesc pe toată lumea. Nu sunt de acord cu tot ce face fiecare. Asta ne face să fim individualităţi. Şi avem dreptul să gândim independent″, a mai spus rapperul.

Kanye West a postat şi imaginea unei şepci de baseball cu faimosul slogan electoral al lui Trump ″Make America Great Again″⁣ (″⁣Să facem America măreaţă din nou!″⁣) şi cu semnătura preşedintelui.

Mesajele i-au atras atenţia lui Trump, care a postat ″Mulţumesc, Kanye, foarte tare″, ca răspuns la primul post al rapperului, şi ″⁣MAGA″, acronimul sloganului său electoral, ca replică la al doilea mesaj al cântăreţului.

Soţia rapperului, vedeta de reality tv Kim Kardashian West, a spus că părerile ei diferă de cele ale soţului şi că mesajul lui West nu înseamnă că acesta este de acord cu toate deciziile politice ale lui Trump.

West şi-a spus ″părerea LUI″, a precizat Kardashian West pe Twitter. ″⁣Nu a spus niciodată că este de acord cu politicile lui Trump″.

La cererea soţiei, rapperul a revenit cu precizări: ″Soţia mea tocmai m-a sunat şi vrea să clarific pentru toată lumea. Nu sunt de acord cu tot ce face Trump. Nu sunt 100% de acord decât cu ceea ce fac eu″, a scris cântăreţul pe Twitter.

Pe parcursul şirului rapid de tweeturi, care la un moment dat au inclus şi remarca bizară ″Mă pricep la ping pong″, rapperul şi-a exprimat dorinţa de a-l întâlni pe directorul executiv al companiei Apple, Tim Cook. ″⁣Am câteva idei″, a scris cântăreţul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri