După interviul anterior în care a vorbit despre fotbal și alegerile de la FRF, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ținut să precizeze luni că nu a spus că îl susţine pe Ionuţ Lupescu la şefia Federaţiei Române de Fotbal. El a mai adăugat că trebuie să aibă loc alegeri libere la FRF, iar toţi cei care votează trebuie să se gândească și la microbişti, nu numai la ei înșiși.

„Eu nu votez. (…) Eu nu am spus că îl susţin pe Ionuţ Lupescu. Eu am spus că, dacă informaţiile care mi-au fost transmise că se foloseşte o hârtie în care este semnătura mea pentru susţinerea domnului Burleanu sunt adevărate, mi se pare ceva incalificabil. Eu sper să nu fie adevărate pentru că n-am semnat aşa ceva şi nici n-aveam de gând. În rest, cred că trebuie să fie alegeri libere la FRF şi toţi cei care votează acolo trebuie să se gândească şi la noi, microbiştii, nu numai la ei. Să se gândească şi la suferinţele noastre, şi la trăirile noastre, şi la trăirile mele de rapidist, şi la trăirile dumneavoastră şi ale altora, indiferent ce echipă locală sau naţională susţin. Să se gândească la ceea ce ne dorim cu toţii de la fotbalul românesc, şi anume să avem măcar performanţa pe care a avut-o generaţia de aur, pentru că potenţial există”, a spus Dragnea. care nu admite că politicul ar fi implicat în alegerile de la FRF.

Întrebat dacă Lupescu este susţinut de partid după ce acesta ar fi apărut în fotografii alături de lideri locali ai PSD, același intervievat a precizat: „Ştiţi cum e cu implicarea politicului? (…) Lăsaţi-o cu implicarea politicului, e ca şi cum unii au voie să se întâlnească, alţii n-au voie. Liderii noştri din teritoriu sau alţi lideri din teritoriu nu au voie să se întâlnească? Foarte bine fac. (…) Eu nu vreau să reproşez nimănui nimic. După aceste alegeri, indiferent de rezultat, dacă cineva din presa sportivă vrea să facă un interviu cu mine, o să spun ce cred eu”. Alegerile pentru următorii patru anu la FRF au loc miercuri, 18 aprilie.

138 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here