Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea față cu «ofițerii acoperiți»: Sunt în toate partidele, inclusiv în PSD

Liviu Dragnea, liderul PSD, a spus că atât în partidul său, cât şi în celelalte partide politice din România sunt ofiţeri sub acoperire şi că nu crede că are şanse să afle cine sunt cei care fac parte din PSD.

Întrebat, la Pitești, dacă va face demersuri pentru a vedea dacă în PSD sunt actuali sau foşti ofiţeri acoperiţi ai unor servicii de informaţii, Dragnea a afirmat că în toate partidele sunt ofiţeri sub acoperire.

”Avem, numai că nu am reuşit să vedem cum îi putem descoperi. Cred că nu avem şanse. Dar avem sigur!” a spus Liviu Dragnea, citat de Adevărul.

El a adăugat: ”Nu există partid fără ofiţeri acoperiţi în interior. Nu există!”

Însă, ca de fiecare dată când este vorba despre un asemenea subiect, Dragnea nu a dat niciun exemplu, nu a adus nicio dovadă.

Așa că rămâne de văzut ce epurări vor urma în PSD ori în Guvern după această declarație, care arată Dragnea este obsedat de ”spionii” care-l înconjoară.

Un răspuns

  1. da ce tu nu esti ca ei,nu faci parte din aces sistem bolnav si mincinos. nu m-ai poza in víctima ca nu impresionezi romanii,putin m-ai ai si ti se va cinta prohodul justicia-si va face datoria pina la urma…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri