Caută
Close this search box.

Marcel Pușcaș, un candidat cu experiență managerială și proiecte realiste

Unul din cei trei favoriți pentru președinția FRF, fostul internațional, absolvent al celebrei școli de fotbal de la Clairefontaine, președinte al Stelei și director – în ultimii 4 ani – în cadrul federației, Marcel Pușcaș (57 de ani), a vorbit despre proiectele pe care le are în cazul în care va câștiga alegerile programate peste mai puțin de o aăptămână, în 18 aprilie.

„Vreau să fac o școală de antrenori de doi ani la Federație. În primul an, facem generalități, apoi în anul doi vom face specializări: futsal, fotbal feminin, fotbal pentru juniori, pentru seniori. Eu am fost la Clairefontaine, noi nu ne apropiem de ce este acolo. Nu degeaba Boloni spune că el este un antrenor francez. De două luni, eu văd că ambii contracandidați se ocupă cu alte lucruri decât de fotbal! Eu nu am alte îndeletniciri. Dacă voi pierde alegerile, voi rămâne în fotbal să văd dacă acest program pe care l-am făcut poate fi implementat. În acest moment, sunt pe locul doi în opțiunile de vot.

Marele avantaj al meu este că din 1990 lucrez în sistemul privat, la firmele mele, și nu am exercițiul de a primi șpagă. Nu am trăit din fotbal, așa cum au trăit cei doi contracandidați”, a declarat Marcel Pușcaș la Sport Total FM. (foto digisport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri