Caută
Close this search box.

Medalii românești pe apele de la Piediluco

La cea mai puternică regată internațională a momentului, ”Memorial Paolo d’Aloja”, organizată de Federația Italiană de Canotaj (și purtând numele președintelui său din anii 70 și 80), canotorii noștri au obținut, încă din prima zi, rezultate foarte bune. Astfel, prima probă, cea de simplu, a fost câștigată de România, prin Marian Enache.

De asemenea, proba de dublu rame de la Piediluco – gazda amintitei regate – a fost câștigată tot de România, prin Ciprian Tudosa si Marius Cozmiuc. În proba de 4 rame, Mihaita Tiganescu, Cosmin Pascari, Ștefan Berariu si Ciprian Huc au ocupat locul 3, pe locul 1 clasându-se Africa de Sud, iar pe locul 2 italia, vicecampioană mondială în 2017, la Sarasota, Florida (SUA).

România a triumfat și in proba de 8+1, avându-i în barcă pe Vlad Aicoboaie, Florin Lehaci, Alexandru Matinca, Constantin Radu, Constantin Adam, Sergiu Bejan, Cristi Pirghie, Alexandru Macovei și cârmaciul Adrian Munteanu. Ei au învins echipajul medaliat cu bronz la Sarasota 2017 (Italia, locul 2) și Uzbekistan-ul (locul 3).În fine, la dublu vâsle, Ionuț Prundeanu și Vasile Agafiței s-au clasat pe locul 3, locul 1 revenind italienilor, medaliați cu bronz la C.M.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri