Caută
Close this search box.

Mii de oameni pe străzile din București

Pare greu de crezut, dar este adevărat. Capitala României se află – în sensul bun al cuvântului – sub ”asediul” unui meci de fotbal din … Liga a 4-a. Practic, străzile din București au fost împânzite de suporterii echipei Steaua (mai exact, CSA Steaua, adică Steaua Armatei) care se îndreaptă către Arena Națională, unde este programat, sâmbătă, la ora 19:45, meciul Steaua- Academia Rapid, mai pe scurt Steaua-Rapid, aidoma marelui derby din anii trecuți, din Divizia A sau Liga I, derby care monopoliza atenția întregii Românii.

Practic, chiar la ora la care redactăm aceste rânduri, suporterii roș-așbaștri au început să meargă spre Piața Alba Iulia, se îndreaptă spre Dorobanți și apoi către Arena Națională.

Marea miză este aceea că, efectiv, echipa care va reuși să câștige este ca și promovată în liga a treia. Fără precedent în ligile noastre inferioare, s-au vândut în jur de 40.000 de bilete. Sunt foarte multe forțe de ordine mobilizate. E vorba despre peste 700 de polițiști, 700 de jandarmi și agenți de pază. (foto fluierul.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri