Caută
Close this search box.

Nicolas Cage, aproape ruinat. Cum a ajuns actorul să piardă 150 de milioane de dolari

Excentricitatea lui Nicolas Cage a fost întotdeauna apreciată pe marele ecran, dar, în viaţa personală, gusturile bizare pe care le are s-au dovedit a fi dezastruoase.

FOTO: NME.com

Investiţii proaste şi obiecte de colecţie dubioase i-au secat averea lui Nicolas Cage până în punctul în care a fost chiar dator fiscului american cu 6.3 milioane de dolari.

Cage a reuşit să strângă o avere de 150 de milioane de dolari datorită unor filme precum Naţional Treasure, Ghost rider şi Gone în 60 Seconds, dar şi-a golit rapid contul cu achiziţii suspecte.

Printre investiţiile dezastruoase ale actorului se număra nouă maşini Rolls Royce şi 15 proprietăţi. La acestea se adăugă şi două castele europene: unul cumpărat în Germania în 2006, cu 2.3 milioane de dolari şi unul în Anglia, care a costat 10 milioane de dolari, în 2007, potrivit Daily Mail, citat de digi film.

Pe lângă o insulă din Bahamas, care l-a costat 3 milioane, Cage a mai cumpărat o caracatiţă pe post de animal de companie şi o colecţie de benzi desenate în valoare de peste 1.6 milioane.

Unul dintre cele mai bizare obiecte de colecţie pe care le-a deţinut Cage este un craniu de dinozaur fosilizat în vârstă de 70 de milioane de ani, pentru care a licitat împotriva lui Leonardo DiCaprio. În final, Cage a câştigat fosila, pentru care a plătit aproape 300.000 dolari, dar a fost nevoit să o returneze guvernului din Mongolia.

În acest moment, se crede că averea lui Nicolas Cage a scăzut până la 25 milioane de dolari, conform Daily Mail. Pentru decăderea lui financiară, Cage l-a dat în judecată pe fostul lui partener de afaceri, Samuel Levin, şi l-a acuzat drept catalizatorul investiţiilor imobiliare dezastruoase care l-au adus în pragul ruinei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri