Caută
Close this search box.

O nouă metodă de a motiva corporatiștii. Nici un angajat nu a mai avut așa ceva

Omul de afaceri Liviu Tudor a anunţat că va construi în cadrul parcului său de afaceri West Gate din cartierul bucureştean Militari prima piscină exterioară cu pistă de alergare şi roller blading din România dedicată corporatiştilor, printr-o investiţie de 1,5 milioane de euro.

Atragerea şi reţinerea de talente în companii este o problemă omniprezentă în România şi una dintre sarcinile vitale pentru dezvoltarea sustenabilă a oricărei afaceri. Din perpectiva noastră, putem acţiona în sprijinul companiilor chiriaşe cu misiunea de a creşte calitatea timpului petrecut în cadrul parcului şi sporirea gradului de satisfacţie a angajaţilor chiriaşilor noştri”, a declarat Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property, proprietara parcului.

Piscina va avea o capacitate totală de 200 locuri pe şezlong, va dispune de o terasă exterioară cu bar-restaurant, o zonă de plajă mixtă de 400 mp (gresie şi iarbă), un bar accesibil din apă şi vestiare. Pentru încălzirea apei din piscină, dar şi a celei menajere, se va folosi energie regenerabilă, generată de panourile solare din dotare. De asemenea, sistemele de irigaţie vor capta apa de ploaie şi o vor recircula pentru întreţinerea spaţiilor verzi.

La acestea se adaugă şi accesul la o pistă de alergare şi roller blading, care înconjoară zona piscinei, construită din materiale cu o aderenţă crescută şi care atenuează şocul dat de impactul piciorului cu solul în timpul activităţilor sportive.

Recent, Liviu Tudor a transformat în spaţii de cazare de patru stele două etaje ale unuia dintre căminele studenţeşti pe care le administrează în parcul său de afaceri West Gate din cartierul bucureştean Militari. Noile unităţi de cazare sunt gândite pentru partenerii sau colegii ocupanţilor spaţiilor de birouri din parc. West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România a fost inaugurat în 2009 cu un număr de 925 de camere şi apartamente pentru studenţi. În urmă cu opt luni, etajele unu şi doi din clădirea A2 a complexului au fost transformate în 32 de camere cu dotări similare unui hotel de patru stele, în urmat unei investiţii de 500.000 de euro.

În parcul de afaceri lucrează peste 10.000 de oameni, sumă care include şi studenţii cazaţi în cămine. West Gate cuprinde cinci clădiri de birouri cu o suprafaţă comercială de 75.000 mp, campusul studenţesc West Gate Studios şi trei spaţii de parcare care oferă, în total, 950 de locuri.

Liviu Tudor ocupă locul 12 în ultima ediţie a Top 300 Capital cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 280-300 mil. euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri