Caută
Close this search box.

O tânără este şocată după ce a ajuns imaginea «faptelor antisociale» pe pliantele Jandarmeriei

Andreea Petruţ, o tânără de 28 ani din Bucureşti, acuză Jandarmeria că a folosit, fără voia ei, o fotografie în care ea apare la un protest, cu o portavoce în mână, ca să ilustreze „faptele antisociale”.

Pliantul se numește “Jandarmeria alături de cetăţeni! Prevenirea faptelor antisociale pe timpul adunărilor publice”, iar tânăra consideră că imaginea i-a fost folosită pentru a ilustra un comportament inadecvat la adunările publice.

Andreea Petruţ a postat, pe pagina ei Facebook, un mesaj în care arată că a fost ”şocată” să afle că o poză cu ea apare pe un astfel de pliant.

Am fost şocată când un amic din Bistriţa mi-a trimis fotografiile cu flyer-ele cu poza mea distribuite prin oraş de Jandarmeria Bistriţa într-un pliant pentru “Prevenirea faptelor antisociale pe timpul adunărilor publice”. Nu-mi doresc ca imaginea mea să fie utilizată în campaniile jandarmeriei în contextul ilustrării faptelor antisociale. Nu mi se pare deloc în regulă ca un om cu o portavoce să devină un simbol al faptelor antisociale la adunările publice.

Toţi cei care mă cunoaşteţi şi m-aţi vazut protestând în ultimii ani ştiţi că nu am instigat niciodată la încălcarea legii, la violenţă şi nu am manifestat un comportament sau limbaj necorespunzător vis-a-vis de forţele de ordine. Am protestat mereu paşnic, singura diferenţa dintre mine şi alte zeci de mii de protestatari fiind că am avut o portavoce prin care încercam să anim oamenii şi să dau din energia mea mulţimii, a scris Andreea Petruţ pe pagina ei de Facebook.

sursa foto: facebook

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud spun că fotografia a fost luată de pe site-urile de ştiri care promovau protestele din înteaga ţară şi că nu a avut drept scop să incrimineze pe cineva, conform Antena3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri