Caută
Close this search box.

Oana Zăvoranu, chemată de urgență la secția de Poliție

Poreclită ”Querida” și fiind cunoscută ca actriță, cântăreață, moderatoate TV și nu numai, celebra Oana Zăvoranu (44 de ani) se va afla marți, 3 aprilie la Secţia 10 de Poliţie din București, în calitate de persoană vătămată. Ea va da acolo mai mute declarații, pentru că Zăvoranu îl acuză pe Pepe (Pascu Ionuț Nicolae, 38 de ani) că i-ar fi stricat imaginea şi-i cere daune morale în valoare de numai puțin de 500.000 de euro. Când toată lumea credea că Oana Zăvoranu şi Pepe şi-au încheiat socotelile, la 7 ani după divorţ, iată că războiul dintre ei este la fel de aprig ca la început. Au termene în continuare la tribunal, iar de data aceasta se vor vedea şi la poliţie, pentru că Oana nu vrea să rămână cu onoarea pătată. Iată ce declară celebra brunetă:   “In data de 3.04.2018, la ora 14:00. am fost citată la sediul Secţiei 10 Poliţie, situat în mun. Bucuresti, Str. Valeriu Branişte nr. 9, sector 3, in vederea audierii în calitate de persoană vatamată constituită parte civilă cu suma de 500.000 euro, în legătură cu plângerea penală formulată împotriva numitului PASCU IONUT NICOLAE (Pepe n.n.) pentru săvârşirea infracţiunii de inducere in eroare a organelor judiciara.
In perioada 2011-2016, PASCU IONUT NICOLAE. atăt in calitate de persoana fizica cât şi în calitate de administrator al SC PEPE LATIN MUSIC SRL, a formulat nenumărate plangeri penale impotriva mea. acuzându-mă pe nedrept de săvârşirea infracţiunii de furt.
După aproape 6 ani în care am fost nevoită să mă prezint la poliţie şi la instantele de judecată, supusă unui linșaj mediatic si unei presiuni psihice de neîngăduit, considerată „hoaţă” de opinia publică, mi-am dovedit nevinovăţia.
Organele judiciare au constatat că PASCU IONUT a minţit în sesizarile şi declaratiile date cu privire la săvârşirea infractiunii de furt.
PASCU IONUT NICOLAE a premediat tot acest şir de procese în care a urmărit doar defăimarea mea. prin inducerea in eroare a organelor judiciare.
Este momentul ca PASCU IONUT NICOLAE să raspundă penal şi să fie obligat la repararea integrală a prejudiciului moral suferit evaluat la suma de 500.000 euro. pentru minciunile sale. pentru învinuirea pe nedrept si cu rea-credinţă şi pentru denigrarea imaginii mele in cadrul numeroaselor emisiuni televizate.” (foto Antena 1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri