Un tânăr înarmat cu o sabie a fost prins de polițiștii locali în Centrul Vechi al Capitalei.

Mai multe persoane au intrat în panică după ce un bărbat a pătruns, înarmat cu o sabie, pe strada Lipscani, relatează Politia Locală București.

Bărbatul a fost observat, prima oară, de către o patrulă de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Era agitat și învârtea în mâini o sabie lungă de un metru. Arma albă, la vedere, i-a speriat pe trecătorii aflați în Piața Roma, aproape de miezul nopții, conform polițiștilor.

Incidentul a fost raportat de către polițiști Dispeceratului D.G.P.L.C.M.B. care – imediat – a trecut la monitorizarea video a persoanei. Totodată, polițiștii au început urmărirea lui N.B.F. (în vârstă de 31 de ani), iar acesta a fost interceptat chiar pe strada Lipscani. Deși i-a amenințat și i-a înjurat pe agenți, aceștia l-au imobilizat pe tânăr și l-au pus la pământ, capturându-i arma albă.

După ce a fost încătușat, bărbatul a fost dus la secția Poliției Locale -Centru Istoric, pentru identificare. Acolo, N.B.F. a declarat că era supărat pe mama fostei sale concubine și…voia să o pedepsească cu sabia, mai precizează Poliția.

După stabilirea identității, acesta a fost condus la Secția 10 a Poliției Române.

144 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here