Caută
Close this search box.

Real Madrid, salvată de penalty pe Santiago Bernabeu

Real Madrid s-a calificat dramatic în semifinalele Ligii Campionilor, pierzând acasă cu 1-3, grație golului marcat din penalty, de către – desigur – Cristiano Ronaldo, în ultimele secvențe ale prelungirilor unei dispute incredibile cu Juventus Torino. După un fulminant 3-0 la Torino, cu același Ronaldo în post de ”magician”, Real s-a văzut egalată la general în minutul 61, după o dublă a lui Mandzukic și un gol al lui Matuidi. Golul calificării mardilene a venit în minutul 90, dintr-un penalty acordat după o fază controversată, la care italienii au protestat minute în șir, cel mai vehement fiind portarul Buffon, care a fost și eliminat. Juventus ajunsese la un șocant 3-0 pe Santiago Bernabeu – scor cu care a pierdut în tur -, dar chiar la final arbitrul meciului a fluierat un fault în careu asupra madrilenului Vazquez. Antrenorul lui Real, Zinedine Zidane spune că n-a văzut faza, dar echipa sa a fost mai bună şi a meritat să câştige.

”Sunt mulţumit, pentru că la final, după 180 de minute, cred că am meritat să ne calificăm. Ar fi fost tare rău să nu marcăm un gol în această seară. Am avut foarte multe ocazii, iar în final sunt mulţumit. Ăsta este fotbalul, frumos. Am avut o mare partidă aici. Am venit din deplasare cu 3-0, iar aici totul s-a întors. Dar ăsta este fotbalul. În prima repriză am avut de toate, multe ocazii, dar nu a vrut să intre. Iar la final am suferit mult. Am avut multe erori, iar jucătorii lor au fost perfecţi. Noi a trebuit să schimbăm un pic la pauză, pentru că nu se putea continua aşa. Cred că da, a fost penalty clar. Te întreb pe tine, e penalty? Eu nu am văzut”, a declarat Zinedine Zidane.

După o victorie în deplasare, Bayern Munchen s-a calificat, miercuri seara, în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a remizat pe teren propriu cu Sevilla FC, 0-0, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei. Bavarezii, care au câştigat cu 2-1 în Andaluzia, au atins pentru a şasea oară în ultimele şapte sezoane semifinalele Ligii Campionilor, o performanță unică în acest moment în Europa.

Celelalte două echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor 2018 sunt Liverpool şi AS Roma. Tragerea la sorţi pentru semifinale va avea loc vineri, la sediul UEFA. (foto digisport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri