Caută
Close this search box.

Revoltător! Beizadeaua care a ucis 4 oameni, a ieșit din pușcărie după doar 2 ani

Ethan Couch, tânărul devenit celebru în SUA după ce avocații săi l-au numit o victimă a bogăției părinților, a fost eliberat după doar 2 ani de închisoare. Era condamnat pentru că a ucis 4 oameni, beat la volan relatează The Guardian.

Cazul lui Ethan Couch a devenit cunoscut peste ocean după ce, în iunie 2013, pe când acesta avea de 16 ani, a omorât pe loc 4 oameni, fiind băut la volan.

Avocaţii au susţinut la proces că băiatul este o victimă şi suferă de “affluenza”, termenul descriind comportamenul copiilor din familii înstărite care cred că li se cuvine orice şi că banii părinţilor îi pot scoate din orice încurcătură.

Ethan Couch a fost condamnat de un tribunal special pentru minori, din Texas, la 10 ani de închisoare. Procurorii ceruseră, iniţial, o condamnare de 20 de ani pentru tânărul care avea o alcoolemie de 0,24 (triplul limitei legale) în momentul accidentului.

Ethan Couch, în prezent în vârstă de 20 de ani, a fost eliberat luni după aproape 2 ani de închisoare. Eliberarea sa a fost numită de opinia publică din SUA drept o ”nedreptate gravă” la adresa familiilor victimelor.

 

Un răspuns

  1. Daca si in SUA este asa ce ne mai plangem despre ai nostrii!Asta le da apa la moara hotilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri