Caută
Close this search box.

Simona Halep, în fața momentului crucial al carierei

Jucătoarea nr.1 a lumii, constănțeanca Simona Halep, se află în faţa perioadei ei preferate din an: sezonul de turnee pe zgură de pe Bătrânul Continent. Românca este considerată o specialistă atât de mare pe această suprafaţă, încât domină toate topurile de dinaintea competiţiilor pe zgură, care vor debuta la Madrid – turneu patronat de ion Țiriac – și vor culmina cu marele eveniment al anului, turneul de Grand Slam de la Roland Garros, French Open, între 21 mai și 10 iunie. Anul trecut, după ce a condus la seturi și a avut meciul în mână, Simona Halep a pierdut incredibil finala de la Roland Garros, cu letona de 20 de ani Jelena Ostapenko, pe care apoi a învins-o peste tot unde a întâlnit-o.

Cel mai prestigios site mondial de specialitate, tennis.com, a alcătuit un clasament format din 5 jucătoare care merită urmărite la turneele de pe zgură. Numărul 1 în acest clasament este Simona Halep, care se va afla în fața unui moment crucial al carierei la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros.

„De două ori finalistă la Roland Garros și de departe cea mai consistentă jucătoare pe zgură în ultimii doi ani, Halep trebuie să fie fără îndoială favorită să câștige primul torfeu de Grand Slam al carierei sale. Jocul Simonei de pe fundul terenului se potrivește perfect pe zgură. Deși nu s-a descurcat prea bine în turneele americane pe hard, românca va încerca să-și apere titlul la Madrid și apoi să continue pe aceeași linie la Paris”, a scris sursa citată, preluată de digisport.ro.

Celelalte specialiste, în opinia tennis.com, sunt Elina Svitolina, Jelena Ostapenko, Daria Kasatkina şi Maria Şarapova. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri