Caută
Close this search box.

Simona Halep, inclusă în topul celor mai influente femei din România, alături de Kovesi

Simona Halep nu e doar cea mai bună jucătoare de tenis din lume, ci şi printre cele mai puternice femei din ţară la ora actuală.

Potrivit „Forbes România“, liderul WTA ocupă acum locul 34 în clasamentul celor mai influente femei din România.

„Topul a plecat de la o bază de aproximativ 400 de candidate din România, din cele mai diverse domenii, de la antreprenoriat şi management, la mediul guvernamental, ONG, artistic sau sportiv.

Primul criteriu eliminatoriu a fost naţionalitatea şi ocuparea unei poziţii cu implicaţii directe asupra economiei şi societăţii româneşti. Lista a fost apoi restrânsă în funcţie de trei criterii: puterea financiară, acoperirea în toate tipurile de media şi influenţa. Acest concept se referă la zonele în care deciziile acestor doamne au consecinţe, fie că este vorba de activitatea lor zilnică, fie de organizaţiile în care activează cu regularitate, potrivit adevarul.ro. A fost importantă relevanţa acţiunilor pe care aceste doamne le-au întreprins în domeniul lor de activitate.

Halep, pe locul 34, alături de Principesa Margareta, Laura Codruţa Kovesi sau Anca Vlad

1. Anca Vlad – E fondatoarea unuia dintre cele mai puternice grupuri din domeniul farmaceutic. Grupul Fildas a avut o cifră de afaceri de peste 650 de milioane de euro în anul 2016 şi are în prezent peste 6.000 de angajaţi.

2. Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei – La începutul acestui an, Fundaţia Principesa Margareta a României a acordat 36 de burse tinerilor talentaţi. În cei 28 de ani de existenţă, Fundaţia a derulat numeroase proiecte, cu investiţii de peste 12 milioane de euro.

3. Laura-Codruţa Kövesi – Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). A punctat atât la „impresia artistică”, dovedind calităţi de lider, cât şi în plan procedural.

4. Măriuca Talpeş – În 1990, Măriuca Talpeş fonda, alături de soţul său, Florin Talpeş, compania Softwin, al cărui activ principal este Bitdefender, una dintre cele mai folosite soluţii de securitate informatică din lume.

5. Camelia Ene – Este Country Chairman & CEO MOL România, subsidiara grupului petrolier ungar MOL, din noiembrie 2016. E responsabilă de coordonarea activităţii celor 200 de benzinării ale reţelei MOL România, al patrulea cel mai mare jucător pe piaţa petrolieră locală cu 213 benzinării.

34- Simona Halep – Simona Halep se află în apogeul carierei. Este cea mai bună sportivă din România, atât ca palmares, premii în bani, cât şi ca imagine în societatea românească. Un model în sport şi în viaţă. Asta în ciuda criticilor venite din partea cârtcotaşilor, care îi reproşează că nu a câştigat până acum un turneu de Grand Slam.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri