Caută
Close this search box.

Simona Halep, Muguruza, Svitolina și Kerber, blocate la Stuttgart

După ce Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, semnând o nouă revenire importantă în sezonul 2018, acel 4-6, 6-2, 6-3 în faţa Magdalenei Rybarikova (18 WTA), ei bine, după această revigorantă victorie a urmat un nou meci foarte greu, cu o jucătoare americană care i-a pus mereu probleme Simonei.

Este vorba de Coco Vandeweghe, cea care a învins-o în optimi pe Laura Siegemund, deţinătoarea titlului. Vandeweghe, beneficiara unui wild card, ca de altfel şi Siegemund, a avut nevoie de 2 ore şi 28 de minute pentru a trece de germancă, numărul 100 mondial. Și de ceea ce ne-am temut, nu am scăpat, pentru că Simona Halep, în mod evident superioară americancei ca valoare de ansamblu, a fost învinsă de Vandeweghe cu 6-4, 6-1.

Ceea ce se întîmplă acum la Stuttgart este de-a dreptul halucinant. Rând pe rând, practic cele mai valoroase jucătoare ale Planetei sunt eliminate de outsider-e. E și cazul cîștigătoarei de la Wimbledon, Garbine Muguruza (locul3 WTA), al fostei nr.1 mondial Angelique Kerber, al Elinei Svitolina (4 WTA), aceasta din urmă fiind eliminată de Caroline Garcia după ce avut set și 3-0 ! Iar acum a pierdut chiar nr.1 mondial Simona Halep, în fața unei sportive care a jucat mai bine, dar care îi este clar inferioară pe ansamblu. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri