Caută
Close this search box.

Simona Halep, nemulţumită la Stuttgart: E un fel de hard cu praf, nu e zgură

Simona Halep debutează astăzi, în direct la Digi Sport, la turneul de la Stuttgart. Liderul clasamentului WTA critică suprafaţa de joc înaintea duelului cu Rybarikova.

Semifinalistă anul trecut la Stuttgart, Simona Halep se plânge de zgura din Porsche Arena. Românca a luat un prim contact cu suprafaţa preferată în victoriile de la Cluj, din Fed Cup.

„E foarte rapidă, aluneci mult. E un fel de hard cu praf, nu ştiu. Nu e zgură adevarată, e greu să te adaptezi. Cele care lovesc foarte tare mingea sunt avantajate aici. Dacă schimbi ritmul, e mai bine, aşa că încerc să mă adaptez. Niciodată nu am jucat cel mai bun tenis al meu la acest turneu”, a spus Simona, pentru Digi Sport.

Liderul clasamentului WTA intră direct în turul 2, acolo unde dă peste Magdalena Rybarikova. Locul 18 mondial a trecut în primul tur de Daria Kasatkina.

„E o jucătoare dificilă, nu dă ritm, vine la fileu. Sper să mă pot adapta şi să îmi fac jocul, deşi nu e uşor contra ei. Nu spun că sunt favorită la acest turneu, dar am şansa mea”, a mai spus Halep.

Partida dintre Simona Halep şi Magdalena Rybarikova o să fie la Digi Sport miercuri, nu înainte de ora 21.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri