Caută
Close this search box.

Șocant! 8 mașini incendiate în sectorul 1, în mai puțin de o oră

Poliţia Capitalei a declanșat o anchetă în cazul unor autoturisme avariate în trei incendii, care au avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza sectorului 1. Primele indicii arată că au fost incendiate cu intenție.

ISU Bucureşti – Ilfov a precizat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a intervenit în mod succesiv, în decurs de mai puţin de o oră, pentru stingerea a trei incendii produse la autoturisme staţionate.

Primul incendiu a fost anunţat la 112 în jurul orei 23,00, în strada Gala Galaction, unde au fost găsite trei autoturisme care ardeau cu flacără, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată, a anunţat ISU Bucureşti – Ilfov.

Conform sursei citate, în scurt timp a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacără, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Pentru stingerea incendiilor au acţionat pompierii detaşamentelor Mihai Vodă, Grozăveşti, Expoziţiei şi Băneasa. Ca urmare a cercetării efectuate la faţa locului au fost identificate o serie de indicii care conduc către ipoteza unui incendiu provocat, a mai arătat ISU Bucureşti – Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri