Caută
Close this search box.

Soţia consilierului prezidenţial Leonard Orban, accident rutier groaznic

soţia

Accident rutier în Bucureşti. Una dintre victime este soţia consilierului prezidenţial Leonard Orban.Două persoane au fost transportate la spital. Ele sunt sunt supuse mai multor investigaţii, în urma unui accident rutier petrecut la Piaţa Victoriei. Impactul a avut loc pe fondul nerespectării culorii roşii a semaforului, informează Mediafax.

Soţia lui Orban se deplasa regulamentar

În urma unui accident petrecut la intersecţia dintre bulevardul Lascăr Catargiu şi bulevardul Iancu de Hunedoarea, lângă clădirea Guvernului, două persoane, una dintre ele fiind soţia consilierului prezidenţial Leonard Orban, au fost transportate la spital pentru a fi supuse mai multor investigaţii medicale, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Potrivit sursei citate, soţia consilierului prezidenţial se deplasa regulamentar spre Piaţa Victoriei dinspre Piaţa Romană când un alt şofer, care venea de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, nu a oprit la culoarea roşie a semaforului şi a lovit maşina condusă de aceasta.

La ora transmiterii ştirii, traficul rutier se desfăşoară normal în zona Piaţa Victoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri