Caută
Close this search box.

”Țeapa” Tudorache-Primăria Sector 1: Academia Rapid, de fapt, nu există

Fostul internațional și ”legendă” a Rapidului, Daniel Pancu (40 de ani), deplânge situația în care se află ”noul Rapid”, mai bine zis Academia Rapid.

După ce, recent, primarul Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache (54 de ani, PSD), apărea mândru nevoie mare la Realitatea TV (alături nu de una, ci de trei ”legende” rapidiste, Daniel Pancu, Nae Stanciu și Daniel Niculae), anunțând că Academia Rapid are sprijinul ”uriaș” al primăriei și că va redeveni curând ce a fost Rapidul cândva, ei bine, Pancu vine și aruncă ”bomba” într-un interviu televizat. El  recunoaște că echipa nu are nici palmares, dar nici personalitate juridică. Adică – aproape că nici nu există, după ce Tudorache lăsase să se înțeleagă cât se poate de limpede că -inclusiv- partidul său va susține și ridica echipa. Ca să  nu mai vorbim de foncuri, aproape totaal inexistente. Fostul atacant și om de gol al lui Mircea Lucescu a vorbit și despre apropiatul meci cu CSA Steaua (adică Steaua Armatei), de sâmbătă, 14 aprilie, din Liga a 4-a, când nu crede că va juca, iar dacă o va face, va fi pe teren doar câteva minute.

În momentul de față, Rapid are suporteri de Champions League. În rest, palmares nu are, personalitate juridică nu are, stadion nu va avea în curând, bază de pregătire nu are, centru de copii și juniori nu are, jucători tineri pentru viitor nu are. Au trecut 8 luni de atunci și lucrurile se mișcă foarte greu. Ai înțeles, da?”, a spus Pancu reporterului la TV Digi Sport. „Sunt șanse mici ca eu să joc contra Stelei, sâmbătă seară. Sigur, mai este o restanță pe care noi o vom bifa marți, după acele zile cu zăpadă când nu s-a putut juca, dar atunci nu voi evolua sigur. Dacă voi fi bine fizic până sâmbătă, atunci voi intra măcar câteva minute. Nu acesta contează. Cel mai important meci este cel din play-off”, a mai spus Pancu.                                                                                                                  Cel mai trist este, însă, faptul că primarul Sectorului 1 a promis marea cu sarea și nu a făcut mai nimic sau, cum spun acum supoterii prin Giulești, ”ne-a dat o țeapă de nu ne mai vedem”! (foto GSP)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri