Caută
Close this search box.

Turiști blocați în roata din Salina Turda. Explicaţiile companiei

Intervenţie a pompierilor în Salina Turda, acolo unde trei turişti au rămas blocaţi într-o roată din parcul de distracţii.

FOTO: metro.co.uk

Angajaţii au încercat să-i dea jos pe turişti, dar nu au reuşit, aşa că au cerut ajutorul pompierilor de la ISU Cluj.

Cei trei turiști au fost coborâți din roata panoramică după aproximativ o oră. Nimeni nu a fost rănit.

Conducerea salinei a anunțat, potrivit digi24.ro, că va deschide o anchetă pentru a stabili cum s-a deschis ușa nacelei.

Reacția Salinei Turda: „Astăzi 06.04.2018 a existat un incident la Roata Panoramică din Salina Turda. Ușa unei gondole în care nu se afla nici un turist s-a deschis în timpul rulării. Am fost nevoiți să oprim roata și să solicitam intervenția serviciilor de specialitate pentru evacuarea în siguranță a turiștilor care se aflau în celelalte gondole. Subliniem că nu a fost vorba de vreo defecțiune a roții. În niciun moment siguranța turiștilor aflați în Roata Panoramică nu a fost pusă în pericol.

Chiar dacă a fost vorba de un incident minor, în conformitate cu procedurile pe care le avem, solicităm sprijin de specialitate, întrucât siguranța turistilor este prioritară. Nu a fost pusă în pericol viața sau siguranța turiștilor, iar informațiile apărute în acest sens sunt eronate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri