Caută
Close this search box.

VIDEO Ce om de afaceri deţine elicopterul care era să producă un dezastru în Mamaia

Elicopterul, un Airbus Colibri, a fost închiriat de reprezentanții clubului din Mamaia special pentru a-l aduce pe Antonis Remos, un DJ din Mikonos, scrie ziuaconstanta.ro. După incidentul din parcarea clubului, care se putea sfârși foarte ușor cu o tragedie, DJ-ul și ceilalți pasageri au coborât speriați de la bordul aparatului de zbor.

FOTO: ziuaconstanta.ro

Elicopterul care a transportat sâmbătă clienți la un club de fițe din Mamaia, ceea ce a stârnit ample controverse în spațiul public, este al companiei JT Air aparţinând omului de afaceri Jean Paul Tucan, din Năvodari, cu proprietăţi imobiliare şi linii de transport, potrivit digi24.ro, care citează Adevărul.

Jean Paul Tucan a fost şef al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, fiind cel care a instalat sistemul de iluminare pe Podul Agigea la Crăciunul din 2007, potrivit sursei citate.

În ceea ce privește clubul în parcarea căruia a aterizat elicopterul, acesta a fost inaugurat chiar sâmbătă, 28 aprilie și, culmea, are heliport pe cupolă.

VIDEO VIRAL. Aroganță supremă: Cu elicopterul la club în Mamaia

Conform presei economice, clubul aparţine unui trio de oameni de afaceri: Jean Sasu, Alin Negulescu şi Alexandru Nanu. Nuba Beach Club este o investiţie de 2 milioane euro și este ridicat pe locul unde a avut un beach-bar (Cabo) fiul lui Radu Mazăre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri