Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă a plecat de la Guvern fără nicio explicație

Premierul Viorica Dăncilă a părăsit Palatul Victoria în jurul orei 13:30 fără nicio reacţie după ce înainte cu două ore preşedintele Klaus Iohannis îi solicitase public demisia afirmând că nu „face faţă funcţiei” şi şi-a încălcat jurământul depus preferând în schimb doar să execute ordinele venite de la partid.

La aproape 3 ore de la bomba lansată de preşedintele Klaus Iohannis, nici premierul Viorica Dăncilă, nici preşededintele PSD, Liviu Dragnea, sau vreun alt membru de la vârful partidului nu a avut o reacţie oficială pe solicitarea preşedintelui.

„Pe 29 ianuarie 2018, doamna Dăncilă jura să respecte Constituția, legile țării. Înseamnă nu doar că se respectă și pricipiul colaborării loiale, se respectă deciziile Curții Constituționale. Doamna Dăncilă a preferat să executele ordinele de la partid. Eu retrag doamnei Dăncilă sprijinul acordat. Doamna Dăncilă nu face față poziției de prim-ministru al Romaniei și transformă guvernul într-o vulnerabilitate pentru România, de aceea solicit public demisia doamnei Dăncilă”, a afirmat Iohannis, vineri

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri