Caută
Close this search box.

Dragnea, pariu câştigat cu un internaut: Cine îi scrie postările pe Facebook

Dragnea a câştigat un pariu cu un internaut care l-a provocat pe pagina sa de Facebook, într-un comentariu la postarea prin care Dragnea se declara nemulţumit că nu se poate plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, să arate dovada printr-un selfie că el îşi scrie singur postările.

FOTO: Facebook

Liderul PSD a postat imediat o fotografie cu el la volan, întrebând „cum rămâne cu naveta de bere” promisă şi spunând că îl aşteaptă lunea viitoare la sediul PSD din Kiseleff pentru a aduce berea, iar el va veni cu micii.

Dragnea a precizat, potrivit News.ro, că toate mesajele i le dictează iubitei sale, Irina, care le postează, pentru că el conduce maşina.

Ulterior, pe Facebook a apărut şi un eveniment intitulat „La un mic cu oameni mici – mulţumim grătaragiului Liviu Dragnea”.

„Dacă ăsta care cârâie aici este mustăciosul, eu dau o navetă cu bere!! Bă livache, bro, fă un selfie şi fă-mi în ciudă!!”, este comentariul unui internaut la postarea de marţi seară a lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD i-a răspuns cu o fotografie cu el la volanul maşinii, întrebând „cum rămâne cu naveta cu bere” promisă şi spunând că îl aşteaptă luni la sediul PSD din Capitală pentru a aduce berea, urmând ca el să aducă micii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri