Caută
Close this search box.

Eșec în căutarea MH370, avionul dispărut de pe radare acum 4 ani

Ocean Infinity a epuizat zona prioritară de identificare a avionului MH370 conform experților australieni dar fără rezultat, relatează „The Guardian”.

Compania americană Ocean Infinity urmează să extindă suprafața de căutare după ce a epuizat zona de 25000 de km catalogată anterior de experții australieni drept „priority area”. De menționat este faptul că Ocean Infinity până în momentul de față a cercetat o suprafață de aproximativ 80.000 de km pătrați din ianuarie anul curent.

Acțiunile companiei americane au venit în continuarea lucrărilor Biroului australian pentru siguranța transporturilor încheiate în ianuarie 2017 care au căutat MH370 timp de trei ani dar fără nici un rezul

Președintele Ocean Infinity, Oliver Plunkett, pare interesat de aceste căutări ținând cont de prevederile contractului pe care îl are cu guvernul Malaiezian. Astfel, compania acestuia are la dispoziție 90 de zile pentru căutare avionului și va fi plătită doar dacă va găsi avionul, taxa crescând cu cât operațiunea va dura mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri