Caută
Close this search box.

BMW-ul în care a mers Dragnea la mare ar fi al fermei de porci a fiului său

Automobilul BMW, cu care Liviu Dragnea, liderul PSD, a mers la mare,  în minivacanța de 1 Mai,  împreună cu iubita sa, ar aparține firmei ROMCIP, deținută de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD.

Automobilul de lux pe care Dragnea îl conducea la întoarcerea de pe litoral, moement în carea a postat mai multe mesaje pe Facebook, printre care şi o chitanţă în care se vedea seria şasiului, este înmatriculată în judeţul Teleorman și a fost înscrisă în acte pe firma ROMCIP, deținută de fiul său, Valentin Dragnea, scrie Liber in Teleorman.

Apetitul pentru afaceri cu porci al familiei Dragnea s-a trezi în aprilie 2014, atunci când Valentin Stefan Dragnea (fiul lui Liviu Dragnea) intra în posesia a 90 % din firma Romcip SA, rebotezata anul Ferma Salcia SA, scria anul trecut HotNews.

După cum am constatat cu toții, într-un exces de sinceritate, Liviu Dragnea a postat pe o rețea de socializare chitanța de rovinietă și taxa de pod de la Cernavodă.

Cu acest prilej, liderul PSD a desconspirat involuntar și un amănunt pe care, cel mai probabil, nu voia să-l aducă în lumina reflectoarelor. Și anume acela că limuzina BMW cu ajutorul căreia se deplasează în vacanțe nu există în declarația lui de avere, unde este menționat doar un BMW X5. Limuzina pe care șeful PSD o conducea la întoarcerea de pe litoral este înmatriculată în judetul Teleorman și este înscrisă, în acte, pe firma ROMCIP, deținută de fiul său, Valentin Dragnea. Potrivit Arhivei Electronice de Garanții Reale Imobiliare, bolidul folosit de Liviu Dragnea în vacanțe a fost cumpărat în leasing și achitat după numai un an. În consecință, din seria șasiului, publicată de Liviu Dragnea pe rețeaua de socializare, rezultă foarte clar faptul că acesta deține în fapt și alte bunuri decât cele consemnate în declarația de avere. Valoarea aproximativă a mașinii, fără TVA, depășește 110.000 de euro, arată Liber in Teleorman.

sursa foto: liberinteleorman.ro

Potrivit Arhivei Electronice de Garanții Reale Imobiliare, autoturismul a fost cumpărat în leasing și achitat după numai un an. Valoarea aproximativă a mașinii, fără TVA, depășește 110.000 de euro.

Liviu Dragnea a fost la mare, în minivacanța de 1 mai, cu un autoturism BMW seria 7, în valoare de peste 100.000 de euro, care nu figurează în declarația de avere pe care social-democratul este obligat să o publice pe site-ul Camerei Deputaților, conform legii.

Totul a pornit de la faptul că Liviu Dragnea a publicat pe Facebook chitanța prin care demonstra plata rovinietei. Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a spus că a verificat „pe internet” seria şasiului maşinii care apare pe chitanţă, constatând că aceasta corespunde unei maşini BMW seria 7 de ultimă generaţie, de peste 100.000 euro, care nu apare în declaraţia de avere a liderului PSD.

În declarația de avere a liderului PSD figurează un BMWx5, achiziționat în 2009. De asemenea, Dragnea a mai declarat că deține un autoturism Skoda Superb, cumpărat în 2006.

Unde este Dragnea?

Liviu Dragnea este de negăsit de pe 1 Mai. După discuţiile avute pe Facebook cu internauţii, preşedintele PSD nu a mai venit la biroul sau din Parlament, scrie money.ro.

Şi asta în condiţiile în care, Călin Popescu Tăriceanu, partenerul de guvernare al PSD, cere şedinţă a Coaliţie pentru a pune la punct ultimele detalii pentru marele miting din 19 mai.

În plus, pe la biroul lui Dragnea au trecut şi alţi oameni cu funcţii importante dar eu plecat dezamăgiţi pentru că liderul PSD nu era la muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri