Caută
Close this search box.

Fiecare cu pachetul lui. Invitații la nunta regală, amuzați de lipsa de catering

Publicul invitat să participe la sosirea prințului Harry și a logodnicei sale, Meghan Markle, la căsătoria lor de la Castelul Windsor pe 19 mai va trebui să își aducă propriul picnic. Contactat de AFP, Palatul Kensington, reședinta oficială a prințului Harry, a încurajat membrii publicului să își aducă propriul picnic, deoarece vor fi servite numai băuturi răcoritoare și gustări ușoare.

2.640 de persoane au fost invitate la Windsor Castle Park (vestul Londrei) pentru a participa la sosirea prințului Harry, a viitoarei lui soții și a oaspeților lor, precum și la procesiunea de transport de la castel.

Printre aceste persoane se numără și 1200 de membri „publici“ de vârste și medii diverse, provenind din diferite regiuni ale Marii Britanii.  De exemplu, unul dintre invitați este Philip Gillespie, un veteran al armatei britanice în vârstă de 30 de ani, care a pierdut piciorul drept într-o explozie în timpul unei misiuni în Afganistan. Saeed Atcha, 21 de ani, a cărei asociație ajută la formarea de tineret. Aceasta a oferit o declarație pentru „The Guardian” prin care a redat uimirea unor oameni săraci învitați pe 19 mai. Aceștia se întreabă de ce în contextul în care ei (familia regală) au atât de mulți bani și trebuie sa ne aducem propriul picnic, la rândul ei, Saeed Atcha a completat sunt de aceeași părere, este de neînțeles.

Pe lângă public, 200 de membri ai organizațiilor caritabile susținute de prințul Harry și Megan Markle, 610 de la comunitatea locală din Windsor, 100 de studenți din școlile învecinate și 530 de angajați ai Casei Regale au fost, de asemenea, invitați în parcul castelului. Palatul regal a anunțat că 600 de persoane au fost invitate la ceremonia de nuntă în sine, care va avea loc în Capela Saint-George, precum și la prânzul de primire oferit de regina Elisabeta a II-a la castel.

O primire mai restrânsă va fi oferită seara de către prințul Charles, în casa Frogmore House Manor, aflată la aproximativ un kilometru distanță. Două sute de persoane au fost invitate la partea finală a nunții regale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri