Caută
Close this search box.

Obsesia l-a ucis. Hărțuitorul Sandrei Bullock a fost găsit mort

Un bărbat care o hărțuia pe actrița Sandra Bullock de ani buni a fost găsit mort în propria casă. Poliția se afla în fața casei sale, încercând să ajungă la el. Joshua James Corbett se baricadase, iar când agenții au reușit să pătrundă în locuința sa din Los Angeles, deja era mort.

În vârstă de 42 de ani, Joshua James Corbett fusese arestat în 2014, după ce a pătruns în casa actriței. Pentru că era la prima abatere, a fost eliberat condiționat, aflându-se însă sub supraveghere. În iunie anul trecut, acesta a părăsit un spital de boli psihice, însă nu vindecat, după câte se pare.

Pentru că încălcase termenii eliberării condiționate, poliția a mers la reședința sa miercuri, la primele ore ale dimineții. Bărbatul, împotriva căreia Bullock obținuse un mandat de restricție pe 10 ani, a refuzat însă să deschidă, amenințând polițiștii și baricadându-se în interior.

Când poliția a reușit să pătrundă în locuință, după cinci ore, acesta se sinucisese deja. Nu se știe cum a murit, ci doar că și-a provocat răni care au dus la deces.

Spaimă soră cu moartea

În 2014, Sandra Bullock, mamă a doi copii adoptați, s-a trezit pur și simplu în casă cu Corbett. S-a ascuns într-un dulap până ce poliția a ajuns. Asupra lui Corbett a fost găsită o agendă cu multe fotografii ale actriței, dar în care bărbatul scria că vrea să întrețină relații sexuale cu ea. Mai era acolo și o scrisoare de două pagini pentru Bullock.

Corbett nu era înarmat, dar în casa lui, la o percheziție ulterioară, s-au găsit mai multe arme automate. Nu s-a putit ține cont de acestea la proces, pentru că percheziția a fost declarată ilegală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri