Caută
Close this search box.

Gigi Becali nu mai poate folosi marca Steaua, sentinţă definitivă

Gigi Becali

Gigi Becali a pierdut definitiv procesul cu CSA Steaua în privinţa recuperării numelui. Astfel, clubul controlat de latifundiar se va numi în continuare FCSB. Societatea lui Becali nu are dreptul să folosească numele şi emblema, informează Realitatea.net.

Becali a anunțat oficial că se retrage din fotbal

Gigi Becali, adio Steaua, bună ziua, FCSB

„Da, e adevărat. Am câştigat definitiv şi la Înalta Curte. Pot să vă spun că marca şi numele Steaua sunt definitiv ale Armatei. Am demonstrat în toate instanţele că acestea au aparţinut şi aparţin CSA Steaua şi Gigi Becali le-a folosit abuziv”, a confirmat Florin Talpan.

Înainte de ziua de vineri, Becali era convins că va avea câştig de cauză, dar se pare că s-a înşelat.

„Câştigăm 100%. De mâine, toată lumea va spune Steaua. S-a terminat cu FCSB. Aşa e legea. Nu mai e Oprea, ca să se bage el, nu mai e nici Coldea, nici Dumbravă. Câştigăm 100% marca”, spunea Becali, joi, la Digisport.

Un răspuns

  1. bietul Gigi Becali, este unul dintre acele exemplare care dovedeste ca nici la 60 de ani nu s-a maturizat, altfel el este una din acele exceptii, un miracol( as zice), pentru ca -iata!- un individ incult, xenofob si violent a ajuns milionar, e adevarat ca a facut si puscarie, ori cei mai prosti indivizi sunt cei care-si pierd libertatea sau/sau sanatatea datorita propriilor actiuni si conduite… Si totusi cum a ajuns GB atat de bogat, este demn de o analiza, practic el ( ca si iohanis) reprezinta o exceptie in care f. multe linii favorabile(si independente de ei) s-au intersectat la un moment dat( chestia cu norocul!), la GB, faptul ca familia sa a avut ceva „cheag” inca inainte de „89( de pe urma oilor), apoi situatia cu pamantul si armata, etc., la iohanis faptul ca el apartine unui grup minoritar care AVEA o oarecare recunostere si respect din partea populatiei generale, apoi ceva bani cu putere ( marci vest germane), si casatoria cu fiica unui securist cu grad mare, toate acestea au dus la succesul acestor doi indivizi, dar- care altfel- sunt doua nulitati complete…De acea numele lor au devenit sinonime cu sistemul de masurare negativa al IQ-lui, becalul si klausul… De fapt chiar nemtii, cativa ani in urma, l-au declarat direct , pe iohanis, a fi un diletant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri