Caută
Close this search box.

Iohannis: PSD, mai concret Dragnea, nu mai este un partener de discuţie altfel decât strict instituţional

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că el trebuie să discute instituţional cu Guvernul şi cu reprezentanţii Parlamentului.

Însă, spune Iohannis, PSD, mai concret Liviu Dragnea, liderul acestui partid, prin felul în care a procedat în ultima vreme nu mai prezintă pentru el un partener de discuţie, altfel decât strict instituţional.

”Noi nu ne întâlnim fiindcă suntem prieteni sau fiindcă ne simpatizăm, noi ne întâlnim atunci când discuţiile instituţionale trebuie să aibă loc. Nu putem să nu conducem România. Nu putem să nu vorbim fiindcă avem divergenţe politice”, a declarat preşedintele Iohannis, citat de News.ro.

El a explicat că pentru oameni de stat este absolut necesar să aibă puterea să treacă peste anumite animozităţi politice, peste neînţelegeri politice.

”Asta nu înseamnă că trebuie să cădem în extrem cealaltă. Discuţiile care vor avea loc între mine şi Guvern sau între mine şi reprezentanţi ai Parlamentului vor fi discuţii instituţionale. Alte discuţii informale sau de armonizare nu vor mai exista. PSD, mai concret Dragnea prin felul în care a procedat în ultima vreme nu mai prezintă pentru mine un partener de discuţie altfel decât strict instituţional”, a subliniat Klaus Iohannis.

Un răspuns

  1. iohanis, aici ai dreptate, insa de ce nu aduci in prim -plan problema numarului de parlamentari, care -prin plebiscit – a fost vota la 300. apoi legiferat prin ratificare, etc… De ce te faci ca nu intelegi ca acest numar imens de paraziti sabotori(imens mai ales pentru performantele tarii) sunt piatra de moara , legata de gatul natiei? Cu cat sunt mai multi, cu atat sunt mai puternici si mai usor de alunecat printre orice grilaje, inclusiv gratii, de care scapa, permanent… Raspunsul este, pentru ca tu -chiar daca mascat- faci perte dintre acesti banditi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri