Caută
Close this search box.

Nunta regală: Meghan Markle va fi condusă la altar de tatăl său

Thoman Markle, tatăl lui Meghan Markle, o va conduce spre altar în ziua căsătoriei cu prințul Harry, anunță BBC. Înainte de această zi importantă pentru cei doi logodnici va avea loc și întâlnirea părinților miresei cu membrii familiei regale britanice. Astfel, Thomas Markle și Doria Ragland, mama lui Meghan, se vor întâlni cu regina Elisabeta a II-a și ducele de Edinburg, cu prințul Charles și ducesa de Cornwall, Camila, dar și cu ducele și ducesa de Cambridge.

Palatul Kensington, reședința oficială a prințului Harry, a oferit  mai multe detalii privind nunta din 19 mai. Astfel, viitoarea mireasă va fi însoțită spre catedrala Saint-George de mama sa în timp ce prințul Harry va fi însoțit de fratele său, prințul William, care a acceptat recent să îi fie cavaler de onoare. De asemenea, vor fi prezenți prințul George și prințesa Charlotte dar și ducele de Edinburg care în ciuda unei operații suferite luna trecută va fi prezent la eveniment. Va lipsi doar prințul Albert, acesta la momentul marelui eveniment va avea doar trei săptămâni.

În prezent se fac ultimele pregătiri pentru nunta regală. Detaliile urmează să fie puse la punct ținând cont de numărul mare de invitați, adică pentru cei peste 1200 de invitați de la castelul Windsor și cei 600 de invitați la ceremonia de la catedrala Saint-George. Alături de aceste amănunte organizatorice mai sunt și detalii privind securitatea evenimentului ținând cont că viitorii miri vor deplasa de la catedrală spre castel într-o trăsură descoperită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri