Caută
Close this search box.

Până la arenele Euro 2020, s-a făcut stadion la Turnu Măgurele

Înainte de a încheia modernizarea arenelor bucureștene pentru Euro 2020, Compania Națională de Investiții (CNI) a finalizat stadionul de la Turnu Măgurele, acolo unde va urma să evolueze Voința, echipa locală din Liga a III-a.

Costul acestui proiect s-a ridicat la aproximativ 3 milioane de euro, pentru o arenă nu foarte mare, dar cochetă, care va avea cca 2.000 de locuri, vestiare moderne, un mic hotel și o saună. Compania Națională de Investiții a anunțat pe facebook încheierea lucrărilor și a adăugat câteva fotografii.

„O altă promisiune îndeplinită cu succes! Reprezentanții CNI participă astăzi la recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Complex sportiv – Stadion Municipal Turnu Măgurele” din județul Teleorman.

În urma intervenției CNI, stadionul îndeplinește cerințele de clasificare UEFA. Complexul sportiv beneficiază de un centru de cantonament – spații de cazare cu dotări independente (24 locuri), spații pentru recuperare fizică, precum și spații pentru prepararea și servirea mesei. În plus acesta este amenajat corespunzător cu spații dedicate persoanelor cu handicap, o zonă specială pentru presă, precum și spații destinate locurilor de parcare” a fost comunicatul postat de CNI pe pagina oficială de facebook.

Pe lângă arena de la Turnu Măgurele, în județul Teleorman va mai fi construit un stadion la Alexandria. Acesta va avea o capacitate de trei ori mai mare decât arena de la Turnu Măgurele, cca 6000 de locuri pe scaune, iar costul său va fi de aproximativ 12 milioane de euro. (foto CNI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri