Caută
Close this search box.

Vedetă la Inter și doborât de alcool și depresie

La o vârstă de numai 38 de ani, fosta vedetă a lui Inter Milano, olandezul Andy van de Meyde, a ajuns de nerecunoscut.

Un mare talent la vremea sa și coleg cu românii Cristi Chivu și Bogdan Lobonț la Ajax Amsterdam pe la începutul anilor 2000, fostul mijlocaș lateral are acum o linie vestimentară și un canal pe Youtube, în care stă de vorbă constant cu invitații săi. Tot van de Meyde este și speaker motivațional pentru alți jucători și petrece ore bune în sală.

Celebra publicație britanică The Sun a scris despre problemele uriașe pe care olandezul le-a avut în finalul carierei, după ce a ajuns între titularii lui Inter Milano. Van de Meyde a devenit dependent de pastile pentru somn, de alcool șiu a avut mari probleme cu depresia și dependența de pariuri. În prezent el se recuperează după probleme din ultimii ani și petrece foarte mult timp antrenându-se în sală.

„Puteam face orice doream. Aveam foarte mulți bani și puteam să îmi cumpăr tot ce doream. Totul era foarte ușor. Poți să pierzi controlul foarte ușor și nu ai nicio limită. Ieșeam, beam și nu mă gândeam la realitate”, povestea van der Meyde încă în anul 2012, care a marcat și retragerea sa definitivă din fotbal. (foto thesefootballtimes.co)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri