Caută
Close this search box.

Absurd: Afirmând că este solidar cu Dăncilă, Tăriceanu boicotează recepţia de Ziua Europei, însă, culmea, premierul merge la Cotroceni

Ultima declaraţie a lui Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului şi lider al ALDE, legată de faptul că nu participa la recepţia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni, pentru că preşedintele Iohannis a „jignit-o grav” Viorica Dăncilă, este cel puţi absurdă.

„Am luat decizia, totuşi, ţinând cont de atitudinea preşedintelui din ultima perioadă, de a nu participa la sărbătorirea Zilei Europei, pe 9 mai, adică nu voi da curs invitaţiei de a merge la Cotroceni la această recepţie, pentru că mie mi se pare că preşedintele, prin declaraţiile pe care le-a făcut, a jignit grav primul ministru. Şi suntem membri ai coaliţiei de guvernare şi solidari cu primul ministru. Primul ministru cred că are nevoie de sprijinul partenerilor şi, de aceea, am discutat cu colegii mei şi am luat hotărârea să nu participăm la această recepţie”, a spus Tăriceanu, într-o conferinţă de presă, la Constanţa, conform Agerpres.

Culmea însă, premierul Viorica Dăncilă, care ar fi fost jignită de preşedintele Iohannis, după cum spune Tăriceanu, participă la respectiva recepţie, alături de Liviu Dragnea, liderul PSD.

Nici Dragnea, partener de coaliţie cu Tăriceanu, nu pare mişcat de solidaritatea liderului ALDE cu premierul.

Liderul PSD a anunțat că va merge la recepția oficială de la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Europei, pe 9 mai, și că și premierul Viorica Dăncilă va răspunde pozitiv invitației șefului statului.

“Eu voi confirma participarea la acest eveniment, la Cotroceni. Doamna prim-ministru mi-a spus acum că şi dumneaei, împreună cu miniştrii, vor onora această invitaţie. Este un eveniment important Ziua Europei şi, de asemenea, eu şi noi vrem să transmitem un semnal că noi n-am susţinut şi nu vrem să încurajăm escaladarea acestui conflict sau a oricărui tip de conflict”, a declarat LiviuDragnea, la Parlament.

Un răspuns

  1. ori dragnea si dancila au hotarat sa-l piarda ” pe drum”, pe taratzeanu, ori el-saracul!- este lovit cam prea devreme de dementa si senilitate, s-ar putea ca varsta sa fie pricina, mai ales ca numarul( chiar incomplet-666) are anumite rezonante in scafarliile gaunoase…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri