Caută
Close this search box.

Bilanț oficial: 37 de șoferi au fost atacați la Sinești

37 de şoferi au fost atacați la drumul mare, doar la Sineşti, în judeţul Ialomiţa.

Este cifra oficială a poliţiştilor, care, acum, au decis să intensifice patrulele în zonă, pentru ca şoferii care opresc pe marginea drumului să nu mai fie în pericol.

În toată ţara au fost reclamate 50 de astfel de jafuri. Oameni care au oprit pentru un popas şi într-o clipă de neatenţie au rămas fără lucrurile din maşini ori s-au trezit cu roţile înţepate pentru ca hoţii să poată acţiona în voie.

Şeful Poliţiei Române a trimis astăzi corpul de control la IPJ Ialomiţa pentru a afla de ce doar un suspect a fost prins şi trimis în judecată în ultimii doi ani.

„Este un control care vizează şi îndrumarea colegilor nostri. Deci am dispus ca pe lângă colegii de la Direcţia Control să fie şi colegi de la ordine publică şi investigatii criminale, aşadar toate cele trei cazuri care la nivelul Inspectoratului Ialomiţa ne sunt puternic în atenţie. Pentru unul dintre cazuri, deja autorul a fost trimis în judecată, iar singurul caz de înţepare, acest mod de acţiune, va face atenţia colegilor mei în detaliu. Am luat în calcul toate zonele ţării şi intenţionăm ca împreună cu colegii de la Jandarmerie, în toate zonele vulnerabile şi în care sunt astfel de cazuri, să intensificăm prezenţa astfel încât pe componenta preventinvă şi de descurajare să ne facem, de asemenea, treaba”, a declarat Cătălin Ioniţă, şeful Poliţiei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri