Caută
Close this search box.

Numele ”Steaua” rămâne definitiv în Ghencea

Comandantul CSA Steaua București, colonelul Cristian Petrea, s-a arătat extrem de mulțumit de faptul după ce clubul său a câștigat definitiv procesul cu Gigi Becali și FCSB în ceea ce privește denumirea „Steaua”.

Șeful din Ghencea, care este și vicepreședinte al AMFB (Asociația Municipală de Fotbal București)  îl asigură cu această ocazie pe deja reputatul jurist al clubului Florin Talpan de tot sprijinul său, după ce în ultima vreme au existat evidente tensiuni între cei doi.

„Decizia de astăzi a instanței este una logică și firească, în continuarea celorlalte decizii luate începând cu decembrie 2014. Nu am avut foarte mari emoții, pentru că marca Steaua a aparținut întotdeauna clubului sportiv.

Îl felicit pe această cale pe domnul colonel Florin Talpan și îl asigur de tot sprijinul nostru în demersurile sale viitoare, din procesele în care este implicat clubul sportiv. Așa cum spune și decizia, cei de la FCSB și domnul Becali nu mai au nici o cale de atac în România”, a spus Petrea pentru Fanatik. (foto ziuanews.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri