Caută
Close this search box.

Atentat în Pakistan. Ministrul de Interne a fost rănit

Ministrul pakistanez de interne, Ahsan Iqbal, a fost rănit duminică în timp ce participa la o campanie electorală din cadrul alegerilor parlamentare, a declarat Asim Khan, ministru adjunct, pentru AFP. Conform aceleași surse, se afirmă că ministrul a fost rănit la braț, a fost dus la un centru medical și viața nu îi este pusă în pericol. De asemenea, Asim Khan a declarat că atacatorul ministrului a fost deja arestat și urmează o anchetă.

Atacul a avut loc în timp ce Ahsan Iqbal, una dintre figurile reprezentative ale partidului de guvernământ, Liga Musulmană Pakistaneză sau cunoscută și sub numele Navaz, participa la un miting electoral din circumscripția sa din districtul Narowal.

Primul ministrul pakistanez, Shahid Khaqan Abbasi, a condamnat atacul: „Condamn cu fermitate tentativa de asasinat împotriva lui Ahsan Iqbal, cei care au instigat acest act de ură vor fi aduși în fața justiției” a mai adăugat primul ministru.

Pakistanul este în plină campanie electorală. Alegerile parlamentare vor avea loc pe 15 iulie, iar principalele contracandidate sunt partidele Liga Musulmană Pakistaneză și Mișcarea Pakistaneză pentru Justiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri