Caută
Close this search box.

Ludovic Orban intervine în scandalul Mara Mareș vs „Decreței”: Niște stângăcii în materie de comunicare

Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a spus, referitor la declaratiile jignitoare ale presedintelui filialei de tineret a PNL, Mara Mareș, la adresa „decrețeilor”, că PNL nu promovează conflictul între generații. Totuși, după câteva zile de la postările dicriminatorii ale pnl-istei, Mara Mareș continuă să dețină funcții politice în partid, iar Ludovic Orban apreciază că afirmațiile ei sunt doar niște stângăcii în materie de comunicare.

„Normal că PNL nu numai că nu promovează niciun fel de conflict între generații sau grupuri sociale, asa cum fac toti politicienii comunisti, populiști sau de altă natura. (…) Această întrebare știu de la ce pleacă, dar eu cred că noi ar trebui să facem un efort comunicațional mai mare nu pentru a taxa niște stângăcii în materie de comunicare făcută de unii dintre colegii noștri, ci să facem niste eforturi să taxăm în spațiul public gafele monumentale, deciziile care afectează grav viața de zi cu zi a oamenilor, minciunile gogonate cu care PSD a câstigat alegerile și să încercăm să îi convingem pe români că PNL poate să-l reprezinte pe fiecare dintre români si că oricine poate câștiga, daca PNL guvernează”, a explicat Ludovic Orban.

Tineretul Național Liberal și președintele organizației, deputatul Mara Mareș, au distribuit pe Facebook un „Ghid de nesupunere civică” în care le cere tinerilor din „generația Y și Z” să nu plece din România pentru că „decrețeii” nu vor reuși să schimbe clasa politică și „generaţia decreţeilor nu e funny”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri