Caută
Close this search box.

AUDIO. Pesediştii vor fi aduşi cu autocare la mitingul din Bucureşti: Partidul plăteşte tot

Mitingul pe care Liviu Dragnea îl organizează la Bucureşti pentru „susţinerea familiei tradiţionale” va avea loc pe data de 19 mai. Aktual24.ro prezintă în exclusivitate înregistrarea unei convorbiri telefonice dintre un activist PSD şi un cetăţean pe care încearcă să-l convingă să participe la miting.

Potrivit celor spuse de activistul PSD, pesedistii care vor participa la mitingul lui Dragnea se vor reuni sâmbătă dimineaţa, pe 19 mai, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Ei vor fi aduşi cu autocare din toată ţara, iar „partidul va plăti totul”.

„Mircea Attila sunt, de la PSD Orăştie. Mi-o trimis Dorina Roşu listă. Vă sun pentru pentru mitingul de la Bucureşti, de sâmbătă, 19. Eu sunt la organizaţia 4, vicepreşedinte”, se prezintă activistul PSD unui cetăţean din Orăştie, Daniel Milan.

Acesta îi oferă detalii despre data la care va avea loc mitingul, la ce oră va avea loc plecarea şi care este destinaţia.

„Se va pleca la Bucureşti cu microbuz, dimineaţa la 5. O să vă sune doamna Dorina Roşu. Nu se plăteşte nimic. Plăteşte partidul, am înţeles că este şi ceva pachet, un suc, o apă. Ne vom întâlni în Piaţa Constituţiei. Plecăm dimineaţa la cinci, mai face ceva opriri, mai un mic, ceva, trebuie să ne mai relaxăm”, mai informează Mircea Attila.

Interlocutorul tine să-i aducă aminte activistului PSD că cei doi lideri ai coaliţiei de guvernare nu au nimic de a face cu „familia tradiţională”.

„Bata-i Dumnezo să-i bată, noi merem să susţinem familia tradiţională, da’ pe Dragnea ăsta cu aia de 17 ani şi Tăriceanu ăla cu şase femei şi noi susţinem familia tradiţională”, spune ironic Daniel Milan.

Activistul PSD nu l-a contrazis. „Asta este, nu avem ce face”, răspunde cu obida Mircea Attila.

„Totul e plătit de PSD, transport, mâncare?”, mai întreabă Milan. „Da”, prezintă asigurări activistul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri