Caută
Close this search box.

„Bă Livache, bro, fă un selfie şi fă-mi în ciuda“. Cine este bărbatul care a pierdut un pariu cu Liviu Dragnea şi merge să-i plătească o navetă cu bere

Liviu Dragnea a castigat un pariu, dupa ce a reusit sa-i demonstreze unui internaut ca chiar el este cel care posteaza pe contul de Facebook ”Liviu Dragnea”.
Bogdan Lungu avea indoieli ca fix seful PSD este cel care posteaza si a cerut un selfie pentru a se convinge. A si promis ca va da o naveta de bere daca se dovedeste ca s-a inselat.

”Daca asta care caraie aici este mustaciosul, eu dau o naveta cu bere!! Ba Livache, bro, fa un selfie si fa-mi in ciuda!!”, a scris Lungu.

Galateanul Bogdan Lungu (43 de ani) este un cunoscut membru al miscarii #rezist si spune ca spre deosebire de liderii PSD, care promit mult si nu fac nimic, el iti va onora pariul si va merge luni, 7 mai, la sediul din Bucuresti al partidului. „Eu sunt om de cuvant!”, a spus Bogdan Lungu. Liviu Dragnea a declarat ca-l va intampina cu mici.

N-a trecut mult timp si Dragnea a postat selfie-ul cu pricina, demonstrand astfel ca este chiar el cel care posta pe Facebook. N-a uitat sa ceara naveta cu bere, pentru ca a castigat pariul.

Omul, care este din Galati, a zis ca se va tine de cuvant si-i da lui Dragnea berea.

”Luni la 17.00, va astept la sediul PSD din Kiseleff!”, i-a raspuns Dragnea.

N-a durat mult si internautii s-au invitat la sediul PSD, la un gradar. A si fost creat un eveniment pe Facebook si in doar cateva ore 146 de oameni si-au anuntat prezenta, pentru a profita de micii si berea date, spera ei, de Liviu Dragnea.

Gratar
Dragnea da micii
A zis ca sa ne tinem de cuvant si sa mergem
Locatia: Sediul PSD de pe Kiseleff
Ora: 17:00
Ziua: Luni 7 Mai”, este mesajul postat pe pagina dedicata evenimentului ”Gratar la Dragnea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri